Tarjoushässäkässä LISÄALE! Nyt ILMAINEN TOIMITUS yli 125€ tilauksille! Katso tarjoukset!

Uusi asiakas, aloita luomalla tunnus

Syötä postinumerosi ja olet valmis ostoksiin

Luo tunnus tai

 

Tervetuloa tutustumaan Ekamarket.comiin! Tällä sivulla kerromme enemmän toiminnastamme ja tavoitteistamme. Jos haluat lisätietoja, otathan meihin yhteyttä

 

sisaltokuvat/eka-ajossa (1).png | 240kb | 940x788

 

TOIMINTATAVAT JA ARVOT

 

Paras ostoskokemus.

Haluamme tarjota parhaan ostokokemuksen. Meillä tuotteita pääsee tutkimaan helposti ja nopeasti missä tahansa. Lisätietoa tuotteista saa suoraan sivuilta. Myös asiakaspalvelumme auttaa puhelimessa ja chatissa.

 

Turvallinen ja laadukas.

Meille tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat. Toimitamme laadukkaat tuotteet luotettavasti suoraan kotiin.  Katso toimitusajat ja -alueet täältä. Tulossa on myös sovellus, jolla pääsee seuraamaan oman tilauksen matkaa ajantasaisesti.

 

Asiakkaan auttaminen.

Tavoitteemme on säästää asiakkaalta monen tunnin vaiva. Marketissa käyminen on työlästä. Parhaassa tapauksessa joutuu ajamaan kilometrien päähän, kärräämään ostoksia ja lapsia ympäri kauppaa ja lopuksi työntämään ostoskärryt lumisohjossa takaisin autolle. Helpommallakin pääsisi!

 

Itsenäisyys.

Olemme itsenäinen toimija, emme kauppaketju. Siksi voimme palvella asiakasta joustavasti. Kuluttajien tuotetoiveita kuunnellaan ja hinnat pidetään kilpailukykyisinä.

 

Ekologisuus.

Vähennämme päästöjä, kun jokainen ei itse aja ostoksille. Autamme myös kierrättämään mm. pahviroskat eRuokakuljetus-alueillamme. Jatkossa pyrimme huolehtimaan myös muusta kierrätystavarasta. Lue lisää kierrätyksestä ja päästöjen säästämisestä.

 

 

VERKKORUOKAKAUPAN EDUT

 

Hyvä tapa kelle tahansa on ruokaostosten tekeminen verkossa. Siinä säästää aikaa, vaivaa ja rahaakin, kun ostoksia ei tule tehtyä hetken mielijohteesta ja tarjoustuotteet löytyvät kätevästi yhdeltä sivulta.

 

Lapsiperheiden ja työssäkäyvien arki saattaa olla hektistä ja kaupassa käyminen tukalaa. Ekamarket.com on ratkaisu tähän kiireeseen. Ostokset voi tehdä vaikka omalla sohvalla, bussissa tai kahvitauolla.

 

Samalla säästetään luontoa: sen sijaan että jokainen ajaisi itse markettiin ja takaisin, ostokset saadaan useaan paikkaan yhteisellä kuljetuksella. Ekamarket.com pyrkii muutenkin edistämään ekologisuutta, ja siksi osallistumme roskien kierrätykseen.

 

Jokainen on kantanut isoja pakkauksia, kuten talouspaperia, juomapulloja ja koiranruokapusseja kaupasta kotiin. Silloin myös tietää kuinka raskasta se on. Jos haluaa keventää ostoskuormaa, kannattaa ainakin painavimmat tuotteet tilata kotiinkannettuina ja vaikka kerralla enemmän.

 

Heille, joiden on vaikea päästä kauppaan, palvelu on erityisen hyödyllinen. Autottomat ja liikkumisrajoitteiset ovat vaikeuksissa ostosten kanssa. Ekamarket.com tarjoaa heille helpon ja edullisen ratkaisun.

 

Yritykset hyötyvät palvelusta myös. Kenenkään ei tarvitse käyttää työaikaansa kaupassa käymiseen, vaan toimiston tarpeet tilataan helposti netistä ja kuljetus tuo ne paikan päälle. Lue, mitä yritykset itse sanovat aiheesta.

 

Appelsiini on appelsiini myös verkossa,” korostaa Paavo Vasala, Ekamarket.comin hallituksen puheenjohtaja.

 

 

YRITYKSEN KEHITYS

 

Vuodesta 2017 alkaen Ekamarket.com on palvellut asiakkaita, jotka haluavat tehdä ostokset menemättä kauppaan. Meiltä toimitetaan ruokaa ja päivittäistavaroita helposti kotiin ja yrityksiin.

 

Toiminta alkoi verkkokauppayhtiö Megalon Finland Oy:n alla. Omaksi yritykseksi erkaannuimme vuoden 2019 alussa. ”Ihmisten kulutuskäytös on muuttunut. Asiakkailla on halu ostaa verkosta, myös ruokaa ja päivittäistavaroita”, kertoo Ekamarket.com Oy:n hallituksemme puheenjohtaja Paavo Vasala. Tähän toiveeseen Ekamarket.com vastaa.

 

Verkkokauppa päätettiin avata, sillä osaamista löytyi. ”Kaikki me perustajat olemme taustaltamme yrittäjiä ja verkkotoiminnan ammattilaisia. Ruokakauppa netissä on luonteva toimiala meille,” Vasala summaa.

 

Toiminta aloitettiin kuivatuotteista. Nyt valikoima on laajentunut. Tarjolla on tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja leipää. Kylmäkuljetustuotteet, kuten liha- ja maitotuotteet, ovat saatavilla Oulun lähialueilla. Kasvun mahdollisuudet ovat rajattomat.

 

Nimi Ekamarket.com valittiin Vasalan mukaan hyvän kaiun vuoksi: ”Eka – sehän on ykkönen.”