Valittu määrä ylitti varastosaldon

 

Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Ei tunnusta? Rekisteröidy

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Ei tunnusta? Rekisteröidy

Selaa tuotteita  

Mikä EkaMarket.com on?

EkaMarket.com on uuden ajan ruokakauppa. Toimimme ainoastaan verkossa ja tuomme Keski-Euroopan ruokakauppojen edullisen hintatason Suomeen. Toimimme yhteistyössä useiden suurten ruoka- ja päivittäistavaratukkujen kanssa EU:n alueella sekä Suomessa. Saamamme hintaedun siirrämme suoraan asiakkaillemme.

Ketkä ovat Ekamarket.comin takana?

EkaMarket.comin perustajat ja omistajat ovat yksityishenkilöitä, jotka ovat digitalisaation ja verkkokaupan pioneereja Suomessa, ja joilla on yli 10 vuoden kokemus menestyksekkäästä verkkoliiketoiminnasta. Emme toimi yhteistyössä suomalaisten ketjujen kanssa vaan täysin itsenäisesti ja riippumattomina toimijoina.

Miksi EkaMarket.com on olemassa?

Mielestämme Suomi tarvitsee ketjuista riippumattomia vähittäiskaupan toimijoita. Haluamme tarjota edullisen vaihtoehdon nykypäivän hinta- ja laatutietoisille kuluttajille. Tästä syystä tarjoamme asiakkaillemme laadukkaimpia tuotteita edullisemmin ja vaivattomammin kuin ennen.

Kenelle EkaMarket.com on tarkoitettu?

EkaMarket.com on jokaiselle meistä suomalaisista. Toimitamme ruokaa ja päivittäistavaroita kaikkialle Suomeen edullisesti ja vaivattomasti. Saat ostoksesi kotiin ilman jonotusta ja ruuhkissa kulkemista.

Myykö EkaMarket suomalaisia tuotteita?

Myymme mielellämme myös suomalaisia tuotteita. Tuotevalmistajat ja tukkurit voivat olla meihin suoraan yhteydessä ja ehdottaa sopivia tuotteita valikoimaamme.

 

 Tiedotteet:

 ePressi.com: Päivittäistavaroiden verkkokauppa Ekamarket.com toimittaa koko Suomeen

 

Ekamarket.com mediassa

Iltalehti: Suomen ensimmäinen koko maahan ruokaa toimittava verkkokauppa on avattu

Taloussanomat: Suomessa aloitti uusi päivittäistavaroiden verkkokauppa

Kauppalehti: Ekamarket palaa - nyt vain verkossa

Helsingin uutiset: Nyt se avattiin – Ensimmäinen verkkokauppa, joka toimittaa ruokaa koko Suomeen