Toimitamme Oulun alueella kotiovelle ja yrityksiin!

Uusi asiakas, aloita luomalla tunnus

Syötä postinumerosi ja olet valmis ostoksiin

Luo tunnus tai

 

Tervetuloa tutustumaan Ekamarket.comiin! Tällä sivulla kerromme enemmän toiminnastamme ja tavoitteistamme. Jos haluat lisätietoja, otathan meihin yhteyttä

 

sisaltokuvat/eka-ajossa (1).png | 240kb | 940x788

 

TOIMINTATAVAT JA ARVOT

 

Paras ostoskokemus.

Haluamme tarjota parhaan ostokokemuksen. Meillä tuotteita pääsee tutkimaan helposti ja nopeasti missä tahansa. Lisätietoa tuotteista saa suoraan sivuilta. Myös asiakaspalvelumme auttaa puhelimessa ja chatissa.

 

Turvallinen ja laadukas.

Meille tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat. Toimitamme laadukkaat tuotteet luotettavasti suoraan annettuun osoitteeseen.  Löydät toimitusajat ja -alueet täältä. Suunnitteilla on myös sovellus, jolla pääsee seuraamaan oman tilauksen matkaa ajantasaisesti.

 

Asiakkaan auttaminen.

Tavoitteemme on säästää asiakkaalta monen tunnin vaiva. Marketissa käyminen on työlästä. Parhaassa tapauksessa joutuu ajamaan kilometrien päähän, kärräämään ostoksia ympäri kauppaa ja lopuksi työntämään ostoskärryt lumisohjossa takaisin autolle. Usein myös se tuote, jota lähdit hakemaan, saattaa jäädä matkasta. Helpommallakin pääsisi!

 

Itsenäisyys.

Olemme itsenäinen toimija, emme kauppaketju. Siksi voimme palvella asiakasta joustavasti. Kuuntelemme tuotetoiveita ja pidämme hinnat kilpailukykyisinä.

 

Ekologisuus.

Vähennämme päästöjä, kun jokainen ei itse aja ostoksille. Autamme myös kierrättämään mm. pahviroskat eRuokakuljetus-alueillamme. Jatkossa pyrimme huolehtimaan myös muusta kierrätystavarasta. Lue lisää kierrätyksestä ja päästöjen säästämisestä.

 

 

VERKKORUOKAKAUPAN EDUT

 

Hyvä tapa kelle tahansa on ruokaostosten tekeminen verkossa. Siinä säästää aikaa, vaivaa ja rahaakin, kun ostoksia ei tule tehtyä hetken mielijohteesta ja tarjoustuotteet löytyvät kätevästi yhdeltä sivulta.

 

Samalla säästetään luontoa: sen sijaan että jokainen ajaisi itse markettiin ja takaisin, ostokset saadaan useaan paikkaan yhteisellä kuljetuksella. Ekamarket.com pyrkii muutenkin edistämään ekologisuutta, ja siksi osallistumme roskien kierrätykseen.

 

Moni on kantanut isoja pakkauksia, kuten talouspaperia, juomapulloja ja kahvipaketteja kaupasta. Silloin myös tietää kuinka raskasta se on. Jos haluaa keventää ostoskuormaa, kannattaa ainakin painavimmat tuotteet tilata, ja vaikka kerralla enemmän.

 

Yritykset hyötyvät palvelusta. Kenenkään ei tarvitse käyttää työaikaansa kaupassa käymiseen, vaan toimiston tarpeet tilataan helposti netistä ja kuljetus tuo ne paikan päälle. Ostoshistorian avulla on myös helppo arvioida tuotemääriä. Lue, mitä yritykset itse sanovat aiheesta.

 

Appelsiini on appelsiini myös verkossa,” korostaa Paavo Vasala, Ekamarket.comin hallituksen puheenjohtaja.

 

 

YRITYKSEN KEHITYS

 

Vuodesta 2017 alkaen Ekamarket.com on palvellut asiakkaita, jotka haluavat tehdä ostokset menemättä kauppaan. Meiltä toimitetaan ruokaa ja päivittäistavaroita helposti yrityksiin ja yhteisöihin.

 

Toiminta alkoi verkkokauppayhtiö Megalon Finland Oy:n alla. Omaksi yritykseksi erkaannuimme vuoden 2019 alussa. ”Ihmisten kulutuskäytös on muuttunut. Asiakkailla on halu ostaa verkosta, myös ruokaa ja päivittäistavaroita”, kertoo Ekamarket.com Oy:n hallituksemme puheenjohtaja Paavo Vasala. Tähän toiveeseen Ekamarket.com vastaa.

 

Verkkokauppa päätettiin avata, sillä osaamista löytyi. ”Kaikki me perustajat olemme taustaltamme yrittäjiä ja verkkotoiminnan ammattilaisia. Ruokakauppa netissä on luonteva toimiala meille,” Vasala summaa.

 

Toiminta aloitettiin kuivatuotteista. Nyt valikoima on laajentunut. Tarjolla on tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja leipää. Kylmäkuljetustuotteet, kuten maitotuotteet, ovat saatavilla Oulussa ja sen lähialueilla. Kasvun mahdollisuudet ovat rajattomat.

 

Nimi Ekamarket.com valittiin Vasalan mukaan hyvän kaiun vuoksi: ”Eka – sehän on ykkönen.”