Palvelemme y-tunnuksella varustettuja yrityksiä ja yhteisöjä.

Uusi asiakas, aloita luomalla tunnus

Syötä postinumerosi ja olet valmis ostoksiin

Luo tunnus tai

Usein kysytyt kysymykset

 

sisaltokuvat/kysymykset-ekamarket (1).png | 154kb | 800x500

 

Näitä asioita pohditaan usein tilauksen yhteydessä. Mikäli et löydä vastausta omaan kysymykseesi tältä sivulta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua sekä chatissa että puhelimitse. 

 

Asiakaspalvelu

Miten voin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun?

Asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 8-21. Löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot myös täältä: asiakaspalvelu

 

Tilaaminen

Millä toimitustavalla tilaukseni toimitetaan?

Tuotteet toimitetaan perille haluamaasi osoitteeseen. Toimitamme tilaukset perille omalla jakeluautollamme Oulun alueella. 

Voinko muuttaa tilaustani?

Tilausta voi muuttaa siihen saakka, kunnes se on lähetetty. Toimitamme tilauksen varastoltamme mahdollisimman pian sen vastaanottamisen jälkeen. Jos huomaat tilauksen maksamisen jälkeen, että haluat muuttaa tilausta, ota saman tien yhteyttä asiakaspalveluun.

Mikä on tuotteiden toimitusaika?

Tuotteiden toimitusaika on lähes aina 1-4 arkipäivää. Lähetämme tuotteet mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Ilmoitamme sinulle, mikäli tilaamiesi tuotteiden toimitusaika muuttuu.

Katso lisätietoja toimitusajoista TÄÄLTÄ.

HUOM:

Toimitamme tuoretta leipää ja hedelmiä. Tilaamme tuoreet leivät suoraan leipomolta päivittäin ja ne leivotaan seuraavana yönä. Ne siis lähetetään meiltä aina samana päivänä kuin ne on leivottu. Näin leivät tulevat nopeasti leipomisen jälkeen perille. Jos eivät tule, niin lähetetään uudet tai sovitaan miten asia hoidetaan. Tilaa siis tuoreet leivät ennen klo 23.59, jotta ne saadaan tilattua seuraavana päivänä. 

Tilaamme myös hedelmät siten, että ne lähetetään samana päivänä, kun ne saapuvat varastollemme. Voit siis olla varma, että lähetämme vain tuoreita hedelmiä. Varastohenkilökunnalle on annettu ohje lähettää vain hedelmiä, jotka he itse valitsisivat hedelmätiskistä. Huonot poimitaan pois ja hävitetään.

Noudamme tuoreet ja jääkaapissa säilytettävät tuotteet toimittajiltamme lähetyspäivän aamuna. Näin ollen niiden päiväykset ovat aina riittävän pitkät, kun saat tuotteet.

Katso lisäksi Toimitusehdot.

Voinko peruuttaa tilaukseni?

Voit peruuttaa tilauksesi niin kauan, kun sitä ei ole vielä lähetetty. Ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla tai vastaamalla suoraan tilausvahvistukseen. 

Voinko palauttaa saamani tuotteet?

Tuotteet saa palauttaa, jos haluaa. Palautusoikeutta on 14 päivää siitä alkaen, kun olet tuotteet saanut. Palauta tuotteet meille osoitteeseen Ekamarket.com, Takatie 6, 90440 Kempele. Jos palautat, joudut maksamaan itse postimaksut tai muut lähetyskustannukset. Jos tuotteet ovat käyttämättömiä, ehjiä ja alkuperäispakkauksessaan, palautamme tuotteiden hinnan sinulle.

Ilmoita asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ekamarket.com, kun palautat tuotteen. Asiakaspalvelumme sopii kanssasi esim. rahojen palautuksesta.

Milloin tilaamani tuotteet lähetetään?

Ennen klo 10 saapuneet tilaukset lähetetään samana tai seuraavana arkipäivänä. Klo 10 jälkeen tulleet tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä.

Tein tilauksen, mutta en saanut siitä mitään vahvistusta. Mistä tiedän, onko tilaukseni onnistunut?

Kaikista vahvistetuista tilauksista lähetetään sähköposti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saa vahvistusviestiä muutaman tunnin kuluessa etkä ole varma onko tilauksesi vastaanotettu, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Varmistamme asian sinulle ensitilassa. Yleensä vika johtuu kirjoitusvirheestä sähköpostiosoitteessa.

Mitä teen, jos lähetyksestä puuttuu tilaamiani tuotteita?

Jos lähetyksestä puuttuu jokin tuote, ilmoita siitä välittömästi asiakaspalveluun. Ole valmis ilmoittamaan tuotteen nimi, tuotenumero ja tilauksen numero. Tutkimme asian mahdollisimman nopeasti ja lähetämme puuttuvan tuotteen sinulle. Mikäli emme voi toimittaa puuttuvaa tuotetta, palautamme tuotteen hinnan sinulle tai sovimme korvaavan tuotteen lähetyksestä. 

Kuinka voin tilata Ekamarket.comin uutiskirjeen?

Voit tilata uutiskirjeen samalla kun luot tilin täällä: Tilin luonti.

 

Tuotteet

Miten saan lisätietoa tuotteista?

Tuotetiedot on kerrotuu kunkin tuotteen omalla sivulla. Mikäli haluat enemmän tietoa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Mistä tuotteet ovat peräisin?

Ostamme tuotteita suomalaisilta ja eurooppalaisilta tukkureilta EU:n alueelta. Suurin osa tuotteistamme on tuttuja kotimaisia merkkejä. Teemme myös omaa suoratuontia Euroopasta, jossa varsinkin ruuan hinta on edullisempi kuin Suomessa. 

Mistä tuotteet toimitetaan?

Kaikki tuotteet toimitetaan omasta varastostamme. Varastomme sijaitsee Kempeleessä Suomessa. Samassa paikassa on myös tuotteiden noutopiste.

Minne toimitatte tuotteita?

Katso toimitusajat ja -alueet täältä

Voinko ehdottaa uusia tuotteita Ekamarket.comin valikoimiin?

Pyrimme jatkuvasti laajentamaan valikoimaamme ja palvelemaan asiakkaidemme tarpeita. Voit ehdottaa uusia tuotteita lähettämällä viestin asiakaspalveluun.

  

Maksaminen

Miten tilauksen voi maksaa?

Maksuvaihtoehdot:

  • Verkkomaksu pankkitunnuksilla
  • Maksu Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard kortilla
  • Svea Web Pay laskulla tai osamaksulla
  • PayPal (katso kätevä ohje
  • MobilePay

Lue lisää Toimitusehdoista.

Milloin maksu veloitetaan tililtäni?

Jos maksat verkkotunnuksilla, maksu veloitetaan tililtäsi välittömästi. Jos maksat Visa, Visa Electron tai MasterCardilla, maksu veloitetaan seuraavan luottokorttilaskusi yhteydessä.

Kuinka turvallista verkossa maksaminen on?

Verkkomaksaminen on turvallista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksuoperaattorina toimii Suomen Verkkomaksut, joka hoitaa rahaliikenteen salatulla ja turvallisella yhteydellä. Suomen Verkkomaksut toimii tuhansien verkkokauppojen maksunvälittäjänä.

Voinko ostaa tuotteita laskulla tai osamaksulla?

Kyllä. Valitse maksutavaksi "Svea WebPay Lasku" ja siirry maksamaan. Verkkopankkien linkkien alta löydät Svea WebPay-linkin, josta pääset luomaan luottosopimuksen Svean kanssa.

 

Palautukset

Voinko palauttaa tilaamiani tuotteita?

Tuotteet saa palauttaa, jos haluaa. Palautusoikeutta on 14 päivää siitä alkaen, kun olet tuotteet saanut. Palauta tuotteet meille osoitteeseen Ekamarket.com, Takatie 6, 90440 Kempele. Jos palautat, joudut maksamaan itse postimaksut tai muut lähetyskustannukset. Jos tuotteet ovat käyttämättömiä, ehjiä ja alkuperäispakkauksessaan, palautamme tuotteiden hinnan sinulle.

Ilmoita asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ekamarket.com, kun palautat tuotteen. Asiakaspalvelumme sopii kanssasi esim. rahojen palautuksesta.

HUOM: Asiakas maksaa mahdolliset palautuksesta aiheutuvat kustannukset.

Olen vastaanottanut virheellisen tai väärän tuotteen. Mitä teen?

Mikäli olet saanut väärän tai virheellisen tuotteen, lähetä siitä ilmoitus viipymättä Asiakaspalveluumme. He sopivat kanssasi oikean tuotteen toimittamisesta.

 

Tekniset ongelmat

Mikäli saat virheilmoituksen käyttäessäsi sivujamme, lähetä saamasi virheilmoitus asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen. Ilmoita samalla mitä käyttöjärjestelmää ja selainta (ja sen versiota) käytät sekä url-osoite (web-sivun osoitekentästä), jolla virheilmoitus tuli. Tutkimme asian mahdollisimma pikaisesti ja ilmoitamme sinulle, kun virhe on korjattu.