Osallistu Ekamarket.comin osakeantiin! Lue lisää tästä!

Uusi asiakas, aloita luomalla tunnus

Syötä postinumerosi ja olet valmis ostoksiin

Luo tunnus tai

Toimitusehdot ja tilausohjeet

 

sisaltokuvat/tilaus-puhelimella (1).png | 64kb | 570x289

 

Lyhyesti tilaamisesta:

 • Toimitamme kaikkialle Suomeen!
 • Tuotteiden arvon ostoskorissa tulee olla vähintään 30€.
 • Osalla tuotteista on rajattu toimitusalue, niiden yhteydessä kysytään postinumerosi.
 • Tilaukset, joissa asiakas voi valita toimituspäivän ja ajan, toimitetaan valittuna aikana. Katso arvioidut toimitusajat TÄÄLTÄ
 • Tilaukset lähetetään aina mahdollisimman nopeasti - normaalisti samana tai seuraavana arkipäivänä (ellei toimituspäivää ole valittu pidemmälle). Viikonloppuna tehdyt tilaukset lähetetään mahdollisimman pian seuraavalla viikolla. Toimitus kestää yleensä 1-5 arkipäivää tilauksesta. Katso arvioidut toimitusajat alueittain.
 • Saat ilmoituksen antamaasi sähköpostiin, kun tilauksesi on lähetetty. Viestissä on mukana seurantakoodi.
 • Hedelmillä, vihanneksilla ja muilla vaihtuvapainoisilla tuotteilla tarkkuus on +/- 10%. Tämä johtuu siitä, että tuotteet ovat eri kokoisia. Esimerkiksi: Jos tilaat kilon omenoita, lähetämme 0,9-1,1kg.
 • Tilaukset toimitetaan aina perille antamaasi osoitteeseen.
 • Tilauksilla on normaali 14 päivän palautusoikeus.

Yhteydenotto

Saat meihin yhteyden sähköpostilla asiakaspalvelu@ekamarket.com tai puhelimella 010 320 9120 (arkisin klo 8-16). Jos otat yhteyttä sähköpostilla, kerro tilauksessa oleva nimi ja tilauksen numero. 

Toimitustavat ja -maksut

 • Kotiintoimitus: hinta 5,90€ (sama hinta kaikkialle Suomeen)

Anna tilauksen yhteydessä toimiva puhelinnumero. Me emme soita sinulle turhaan eikä niin tee kuljetusyhtiökään.

Tuoretuotteiden käsittely

Toimitamme tuoretta leipää ja hedelmiä kaikkialle Suomeen. Emme lähetä näitä sisältäviä tilauksia perjantaisin, jotta ne eivät seiso viikonlopun yli toimituksen aikana. Mikäli olet tilannut tuoretta leipää torstaina tai perjantaina, toimituksesi lähetetään seuraavana maanantaina.

Tilaamme tuoreet leivät suoraan leipomolta päivittäin ja ne leivotaan seuraavana yönä. Ne siis lähetetään meiltä aina samana päivänä kuin ne on leivottu. Leivät tulevat siis nopeasti leipomisen jälkeen perille. Jos eivät tule, niin lähetetään uudet tai sovitaan miten asia hoidetaan.

Tilaamme myös hedelmät siten, että ne lähetetään samana päivänä, kun ne saapuvat varastollemme. Siten voit olla varma, että lähetämme vain tuoreita hedelmiä. Varastohenkilökunnalle on annettu ohje lähettää vain hedelmiä, jotka he itse valitsisivat hedelmätiskistä. Huonot poimitaan pois ja hävitetään.

Noudamme tuoreet ja jääkaapissa säilytettävät tuotteet toimittajiltamme lähetyspäivän aamuna. Näin ollen niiden päiväykset ovat aina riittävän pitkät, kun saat tuotteet.

Kaikki valikoimassamme olevat tuotteet ovat sellaisia, että pystymme toimittamaan ne annettujen lähetysaikojen puitteissa. Mekin olemme kuitenkin ihmisiä ja joskus harvoin on mahdollista, että varastosaldoissa on ollut virhe ja tuotetta ei löydykään. Jos näin on käynyt, voimme lähettää välittömästi tuotteet, jotka ovat saatavilla ja loput heti kun saamme niitä lisää. Jos emme jostain syystä saa lisää tilaamaasi tuotetta, ehdotamme korvaavaa tuotetta tai palautamme rahasi. Joka tapauksessa haluamme sopia asian fiksusti.

Maksutavat

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy.

Verkkopankit

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Korttimaksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Maksuturva Group Oy yhteistyössä Solinor Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksuturva Group Oy välittää korttimaksujen veloitustiedot (debit tai kredit) Bambora AB:lle, jolla on sopimus kansainvälisten korttiyhtiöiden kanssa (Mastercard ja Visa). Korttinumeroita ei tallenneta Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Solinor Oy:n toimesta. Solinor Oy on sertifioitu korttiyhtiöiden laatiman kansainvälisen PCI DSS -tietoturvastandardin korkeimman ”PCI DSS Level 1”-turvatason mukaan. Maksuturva Group Oy on oman toimintansa osalta sertifioitu PCI DSS -standardin mukaan.

Maksunvälittäjän yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 ESPOO
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksuturva.fi
www.maksuturva.fi

Svea WebPay laskulla tai osamaksulla ostaminen

Lasku

Svea WebPay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Huomioithan seuraavat asiat:

Kun valitset vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan.
Vahvan tunnistautumisen (TUPAS) ansiosta ostoksiesi toimitus tapahtuu antamaasi toimitusosoitteeseen. Maksuehto on 14 päivää. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Laskun muuttaminen tililuotoksi

Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku tililuotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät tililuoton tarkemmat luottoehdot. Tililuottoasiakkaana voit tehdä ostoksiasi tiliisi Svean sopimusasiakkailta. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.

Tililuoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Mikäli haluat hyödyntää tiliäsi sopimusaikana myös muihin ostoksiin ja luottosi maksuaika on jo valittu maksimipituiseksi, tulee Sinun nostaa kuukausittaista lyhennyserää. Vastaavasti, mikäli haluat pidentää maksuaikaasi, voit pienentää kuukausittaista lyhennyserääsi. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi. Tutustu etukäteen luottoehtoinen sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

Osamaksu

Svea WebPay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Tämä on mahdollista, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla. Vahvan tunnistautumisen (TUPAS) ansiosta ostoksiesi toimitus tapahtuu antamaasi toimitusosoitteeseen. 

Luottoajan valitset Sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Saat kotiisi osamaksusopimuksen (2 kappaletta) joista Sinun tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla saat myös osamaksun tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt.
Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme. Lue tarkemmat ehdot tästä. Tutustu etukäteen luottoehtoinen sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi. Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai tililuottosopimuksestamme, jonka löydät www.sveawebpay.fi. Svea noudattaa myös henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.

Yhteystiedot:
Svea Ekonomi Ab, filial i Finland
Atomitie 2 C
00370 Helsinki
Puhelin: 09 4242 3092
Sähköposti: webpay@svea.fi
www.sveawebpay.fi

Yrityslaskulla ostaminen

Maksuturva tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Luotonantajana toimii Svea Ekonomi Ab filial i Finland. Huomioithan seuraavat asiat:

 • Yrityslaskun voi valita maksutavaksi, kun ostoksen arvo ylittää 5 euroa ja on enintään 2000 euroa.
 • Kun valitset maksutavaksi Yrityslaskun, yrityksen tiedot tarkistetaan y-tunnuksen perusteella ja tunnistautumalla henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi TUPAS-palvelussa vakuutat olevasi oikeutettu tekemään tilauksen yrityksen nimissä. Toimitus tapahtuu yrityksen viralliseen osoitteeseen.
 • Maksuehto on 14 päivää.
 • Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa.
 • Tilauksen tekijän tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Palautus- ja vaihto-oikeus

Tuotteet saa palauttaa, jos haluaa. Palautusoikeutta on 14 päivää siitä alkaen, kun olet tuotteet saanut. Palauta tuotteet meille osoitteeseen Ekamarket.com, Takatie 6, 90440 Kempele. Jos palautat, joudut maksamaan itse postimaksut tai muut lähetyskustannukset. Jos tuotteet ovat käyttämättömiä, ehjiä ja alkuperäispakkauksessaan, palautamme tuotteiden hinnan sinulle.

Ilmoita asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ekamarket.com, kun palautat tuotteen. Asiakaspalvelumme sopii kanssasi esim. rahojen palautuksesta. Palautus- ja vaihto-oikeus ei koske digitaalisia tuotteita, joita ei niiden luonteen vuoksi voi palauttaa. 

Reklamaatiot

Joskus tuotteita menee rikki kuljetuksen aikana tai valmistuksessa on mennyt jotain pieleen. Tarkistamme aina varastolla pakkauksen yhteydessä, että tuotteet ovat kunnossa ja emme lähetä viallisia tai rikkinäisiä tuotteita. 

Mikäli saamasi tuote on huonolaatuinen, viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, voit lähettää sen asiakaspalautuksena tutkittavaksi. Ilmoita asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ekamarket.com ennenkuin palautat tuotteen. Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää enintään 30 päivää, mutta käytännössä mekin haluamme hoitaa tällaiset tapaukset aina mahdollisimman nopeasti kuntoon.

Tutustu tarkemmin, kuinka huolehdimme tuotteiden tuoreudesta sekä tuoreustakuuseemme täällä

Jos käy niin, että kaikesta huolimatta asiat menevät metsään eikä sitä saada yhdessä sovittua, sinulla on aina oikeus viedä asia kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) käsiteltäväksi. Ensiksi pitää kuitenkin olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Tähän mennessä ei koskaan olla jouduttu menemään näin pitkälle, koska uskomme reiluuteen ja avoimuuteen, mutta jos nyt jostain käsittämättömästä syystä ei saataisi asiaa sovittua, niin tuota kautta se sitten menisi.

Tietosuoja

Kun teet tilauksen, tietosi jäävät talteen asiakasrekisteriimme. Tämä on normaalia ja käytössä käytännössä kaikissa verkkokaupoissa. Se on myös hyödyllistä sekä sinulle että meille, koska silloin voimme tarvittaessa tarkistaa tilaukseesi liittyneet asiat pidemmänkin ajan jälkeen. Esimerkiksi palautusten ja reklamaatioiden yhteydessä löydämme tiedot helposti, muussa tapauksessa asiakkaan tulisi esittää kaikki tositteet ostosta.

Sivuillamme, kuten melkein kaikilla muillakin sivuilla, kerätään evästeitä. Se tarkoittaa, että sivujen käytöstä kerätään aika tarkkaakin tietoa. Evästeiden tietoa kerätään anonyymisti ja tilausten tiedot kertyvät eri rekisteriin. Eli emme niitä tietoja suoraan yhdistele, mutta niiden avulla voimme kehittää asiakkaiden kokemusta ja esimerkiksi näyttää järkevää sisältöä käyttäjille. Meidän mielestä on esimerkiksi fiksumpaa näyttää sinulle semmoista sisältöä, joka oletettavasti sinua kiinnostaa. Evästeet auttavat tässä asiassa. Evästeet voi laittaa pois päältä oman selaimen asetuksista, jos haluaa ja sivuja voi käyttää ilman evästeitäkin, mutta käyttökokemus on pikkuisen huonompi.

Voit muokata omia tietojasi Omat tiedot -sivulta. 

Kertyneestä tiedosta on hyötyä sinulle uuden tilauksen yhteydessä. Näet omissa tiedoissasi Tilaushistoria-välilehdellä aiemmat tilauksesi. Voit käyttää vanhaa tilausta uuden pohjana - vähemmän klikkailua, nopeammat ostokset! Kokeile Tilaushistoriassasi.

Lue lisää täältä: Tietosuojaseloste