Toimitamme Oulun alueella kotiovelle ja yrityksiin!

Uusi asiakas, aloita luomalla tunnus

Syötä postinumerosi ja olet valmis ostoksiin

Luo tunnus tai

Cif Cream Lemon Puhdistusaine 500ml

3,29 2,65
6,58 5,31 € / l

Express-tuoteExpress-tuote

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Määrä:

Yhteensä:


Cif Cream Lemon on sitruunantuoksuinen puhdistusaine, joka saa kotisi pinnat kiiltämään puhtauttaan. Se irrottaa tehokkaasti likaa ja rasvaa kodin kaikilta pinnoilta. Tuotteessa on edistyksellinen koostumus, joka sisältää mikropartikkeleita. Sillä voi puhdistaa esimerkiksi hellan ja wc:n lavuaarin.

Käyttö: Levitä puhdistettavalle pinnalle kostean sienen tai liinan avulla, pyyhi ja huuhtele hyvin. Sopii myös ruostumattomasta teräksestä tehdyille pinnoille sekä keraamisen lieden puhdistukseen. Ei linoleumille, nahalle tai tekstiileille. Vältä pitkäaikaista kosketusta maalatuilla pinnoilla ja alumiinilla. Kokeile tuotetta ensin huomaamattomaan paikkaan ennen käyttöä. Huuhtele hyvin, kuivaa välittömästi käytön jälkeen ja vältä kovaa hankausta. 

 

Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Sisältää Benzisothiazolinone. Voi aiheuttaa allergisen reaktion

Sisältö: <5 % Anionisia tensidejä, Ionittomia tensidejä, Saippuaa, Hajustetta, Limonene, Benzisothiazolinone, Linalool, Geraniol.