Tarjoushässäkässä LISÄALE! Nyt ILMAINEN TOIMITUS yli 125€ tilauksille! Katso tarjoukset!

Uusi asiakas, aloita luomalla tunnus

Syötä postinumerosi ja olet valmis ostoksiin

Luo tunnus tai

Oulun lähiruokaa verkkokauppaan

Ruuan verkkokauppaan erikoistunut Ekamarket.com on saanut hyvän vastaanoton Oulun seudulla käynnistämästään kylmäketjusta. Ekamarket toimittaa asiakkailleen päivittäistavaroiden lisäksi nyt myös paikallisten elintarvikeyritysten liha- ja kalatuotteita sekä leipomotuotteita.

”Paikallisuus ja tuoreus ovat kuluttajille hyvin tärkeitä asioita. Näihin pystymme nyt vastaamaan, kun Oulun alueella voimme tarjota myös paikallisten yritysten liha- ja kalatuotteita suoraan kotiovelle”, toimitusjohtaja Ville Kuusisto kertoo.

Tällä hetkellä Ekamarket.com välittää muun muassa Kotivaran ja Viskaalin lihatuotteita sekä Hätälän kalatuotteita. Myös leipomotuotteista jaetaan Pulla-Pirtin tuoretta leipää.

”Laajennamme koko ajan lähiruuan toimittajien verkostoamme. Otamme mielellään ostoskoriin vaihtoehdoiksi uusia tuotteita tarjonnan ja kysynnän mukaan. Seuraavana listassa ovat vihannekset ja juurekset Oulun alueelta”, Kuusisto toteaa.

Ekamarket.comilla on lisäksi sopimukset seitsemän tukkuliikkeen kanssa, jotka toimittavat useita tuhansia muita tuotteita.

Lisätietoja:

Ekamarket.com

Ville Kuusisto
Toimitusjohtaja
050 5918723

 

Ekamarket.com on kotimainen päivittäistavaroiden verkkokauppa, joka toimittaa tuotteita kotioville. Kauppa tarjoaa laadukkaita EU-alueelta tuotuja ruoka- ja päivittäistavaroita kilpailukykyiseen hintaan nopealla toimitusajalla. Verkossa toimiva Ekamarket.com on vaivaton tapa tehdä päivittäisostoksia, sillä kauppa on aina auki ja toimittaa kaikki tilaukset tuoreena kotiovelle. Ekamarket.com on yksityisomistuksessa oleva ja ketjuista riippumaton vähittäiskaupan toimija.

 bannerit/Lahiruokaa (1).jpg | 134kb | 1170x400