Ilmainen toimitus kotiovelle Oulussa!

Uusi asiakas, aloita luomalla tunnus

Syötä postinumerosi ja olet valmis ostoksiin

Luo tunnus tai

Alfa-Kem Käsien Desinfiointiaine Pumppupullo 500ml

9,90 7,98
19,80 15,97 € / l

Toimitusaika 1-4 arkipäivää

Määrä:

Yhteensä:


Alfa-Kem Käsien Desinfiointiaine Pumppupullo 500ml on käyttövalmis geelimäinen käsien desinfiointiaine. Se ei sisällä väriaineita tai hajusteita, ja se kuivuu nopeasti käsiin levitettäessä. Tuhoaa grampositiiviset ja gramnegatiiviset (mukaan lukien TB) bakteerit ja sienet. Inaktivoi sekä vaipalliset virukset (mukaan lukien HBV, HIV, HCV, Vaccinia) että vaipattomat virukset (Adeno, Rota). Tämä käsidesi sisältää ihoa pehmentäviä ainesosia.

Käyttöohje:

Tuote on tarkoitettu käsien hygieeniseen desinfiointiin. Levitä noin 3 ml tai 1 pumppaus tuotetta pestyihin ja kuivattuihin käsiin. Hiero käsiäsi, kunnes tuote on kuivunut. Käytetään mieluiten joka kerta ennen syömistä ja kontaminoituneiden pintojen kosketuksen jälkeen. Säilyvyysaika 3 vuotta valmistuspäivästä. Katso valmistuspäivämäärä ja eränumero pakkauksesta.

Ainesosat:

100 g tuotetta sisältää 71 g etanolia (vaikuttava aine).

Ärsyttää voimakkaasti silmiä Helposti syttyvä neste ja höyry Säilytä lasten ulottumattomissa Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN, huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin Hävitä sisältö/pakkaus voimassa olevan jätteidenhävityslainsäädännön mukaisesti.