Toimitamme kotiovelle!

Uusi asiakas, aloita luomalla tunnus

Syötä postinumerosi ja olet valmis ostoksiin

Luo tunnus tai

Verkosta tilaaminen helpottaa yrityksen arkea ja juhlaa

Haastattelimme Vaimoa

Verkosta tilaaminen helpottaa yrityksen arkea ja juhlaa

”Verkkokaupassa on helppo tehdä ostokset”, pohtii Ulla Luokkanen, joka vastaa muun työn ohella taukohuoneen tarjottavista kansainvälisessä Vaimo-yrityksessä.

Tilaus Ekamarket.comista kuuluu Luokkasen maanantairutiineihin. ”Joskus työkaverit pistäytyvät katsomaan, mitä tilattaisiin. Haluamme vaihtelua varsinkin hedelmiin.” Tutustu yritysten hedelmäpaketteihin, jos sinäkin kaipaat tauolle terveellistä välipalaa.

Vaihtelua riittää Luokkasen työssä muutenkin. Hän työskentelee kirjanpitäjänä ja konserniraportoijana. Työpäivät voivat muodostua hektisiksi maksuliikenteen keskellä.

”En voisi kuvitellakaan lähteväni kauppoihin kiertelemään. Siihen menisi liikaa työaikaa.”

Luokkanen ei kaipaa myöskään raskaiden ostosten kantamista toimistolle. ”Perille kuljetus on hieno asia Ekamarket.comissa.” 

 

sisaltokuvat/IMG_20190829_144219.jpg | 203kb | 1080x1341

Luokkanen ei tuhlaa työaikaa kaupoissa kiertelyyn, kun ostokset voi tehdä tehokkaasti verkossa.  

 

Erityisesti juhlia ja tilaisuuksia järjestettäessä verkkotilaamisesta on hyötyä, kertoo Luokkanen. Isompi satsi tavaraa on helpompi tilata verkosta suoraan oikeaan osoitteeseen.

”Edellisiä tilauksia on kätevä käyttää uuden tilauksen pohjana. Varsinkin erilaisia tilaisuuksia suunnitellessa voi helposti vertailla, paljonko mitäkin tarjottavaa kannattaa varata.” Aiemmat tilaukset tallentuvat asiakkaan käyttöön omiin tietoihin, kun käyttäjätunnus on luotu.

Ruotsissa toimintansa aloittanut Vaimo on strategiaan, designiin ja teknologiaan erikoistunut verkkokaupan asiantuntijayritys. Toiminta on laajentunut Suomeen ja ympäri maailmaa.

 

 

sisaltokuvat/IMG_20190829_144013.jpg | 231kb | 1080x918

Nghi Nguyen, Antti Ranta ja Nam Trinh nauttivat tauosta Vaimon kahvihuoneessa.

 

Kansainvälinen työyhteisö näkyy Oulun toimistolla: työkielenä käytetään englantia ja kahvipöytään halutaan muutakin tarjottavaa Juhla Mokan ja Liptonin rinnalle.

”Suomalaisille kahvi on usein tärkein tarjottava. Ulkomailta tulevat työntekijät ovat toivoneet smoothieita ja muita erilaisia virvokkeita”, kertoo Luokkanen. Kurkkaa, mitkä tarjottavat maistuisivat sinun työpaikallasi. 

Monikansallisuus näkyy jo yrityksen nimessäkin. ”Vaimo on ruotsin saamea ja tarkoittaa sydäntä. Sloganimme onkin Core of Commerce eli Kaupan ydin.”

Vaimo on tilannut tarjottavat Ekamarket.comista jo lähes vuoden ajan. ”Olemme olleet tyytyväisiä”, Luokkanen vakuuttaa.

Tutustu yritystilaukseen