Ilmainen toimitus kotiovelle Oulussa!

Uusi asiakas, aloita luomalla tunnus

Syötä postinumerosi ja olet valmis ostoksiin

Luo tunnus tai

Näin käytät ResQ Clubia

Näillä ohjeilla löydät parhaat ruokatarjoukset!

Näin käytät ResQ Clubia

Kun haluat ostaa tarjousruokaa ResQ Clubista, toimi näin:

 

 1. Lataa älypuhelimeesi sovellus ResQ Club tai mene tietokoneen verkkoselaimella sivulle: https://resq-club.com/app/

 

 1. ResQ Club avautuu karttana, jolla voit liikkua. Näet ResQ Clubiin liittyneet kaupat ja ravintolat harmaina ympyröinä. Aktiiviset tarjoukset näkyvät vihreinä ympyröinä joiden sisällä on valkoinen numero. Numero kuvastaa eri tarjouksien määrää samassa paikassa. Klikkaa Ekamarket.comin tarjouksiin TÄSTÄ tai liiku Ekamarket.comin noutopisteelle osoitteeseen Takatie 6, Kempele.

 

 1. Kun klikkaat tai näpäytät vihreää palloa, pääset tarkastelemaan tarjouksen sisältöä. Näet myös kaupan tai ravintolan nimen ja tarjousten hinnat.

 

 1. Klikkaamalla tai näpäyttämällä tarjouksen nimeä, näet tarkempia tietoja, kuten tarjouskassin sisällön ja eräpäivän, sekä tilauksen ehdot (viimeinen ostoaika ja hakuaika).

 

 1. Kun olet löytänyt sopivan tuotteen, paina alalaidassa näkyvää palkkia ”Kirjaudu sisään tehdäksesi tilauksen”. Voit käyttää Facebook-tunnustasi tai sähköpostiosoitetta.

   

 2. Sinua pyydetään valitsemaan maksutapa. Tällä hetkellä vaihtoehdot ovat maksukortti, ResQ Club krediitit sekä PayPal. Lisää sinulle paras vaihtoehto ja vahvista tilaus. (Et tarvitse pankkitunnuksia, mikäli valitset maksukortin!)

   

 3. Kun tilauksesi on vastaanotettu, saat kuitin maksusta. Hae tilauksesi kuittia vastaan kaupan tai ravintolan osoitteesta. Ekamarket.comilla tuotteet haet noutopisteeltämme osoitteesta Takatie 6, Kempele.

 

Lue lisää ResQ Clubista.