Ilmainen toimitus kotiovelle Oulussa!

Uusi asiakas, aloita luomalla tunnus

Syötä postinumerosi ja olet valmis ostoksiin

Luo tunnus tai

Mmm, tuoretta leipää

Ekamarket.com toimittaa tuoretta leipää kotiovelle

Mmm, tuoretta leipää

Voileipä, grillileipä, elämänleipä ja leipäkeitto. Uusimpana nyhtöleipä. Suomalaisille leipä on niin tärkeä osa elämää, että sitä syödään kaikilla mahdollisilla tavoilla. Reissulle otetaan eväsleivät ja juhlapöytään tehdään voileipäkakku. Ekamarket.comilla on muhkea valikoima leipiä, jotka voit tilata ruokapöytään asti täältä.

Leivästä on pursunnut sanontoja jokaiseen tilanteeseen. Leipä on leveää tai sitten ollaan vedellä ja leivällä. Leipä pitää miehen tiellä, ja naisenkin. Leipä saa juroimmankin laulamaan, ja vielä niitä oikeita lauluja! 

Suomalaiset syövät leipää, mutta vaativat siltä paljon. Joku haluaa täysjyvää, toinen taas rukiista. Ennen kaikkea leivän täytyy kuitenkin olla tuore.

Ekamarket.com rakastaa tuoreita tuotteita! Leipämme eivät seisoskele varaston hyllyssä odottelemassa ostajaansa. Kun tilaat leivän meiltä, me teemme tilauksen leipomolle. Leivät leivotaan seuraavana yönä ja lähetetään sinulle aamulla. Saat siis aina lähetyspäivänä leivottua leipää!

 

sisaltokuvat/leivänteko (1).jpg | 111kb | 1080x1080

 

Tilaa tästä tuoreet leivät! Meiltä löydät reikäleivät, paahtoleivät, siemenleivät ja kauraleivät sekä monet muut viljaiset herkut.