Ilmainen toimitus kotiovelle Oulussa!

Uusi asiakas, aloita luomalla tunnus

Syötä postinumerosi ja olet valmis ostoksiin

Luo tunnus tai

Kolme kommenttia: Miksi yritykset tilaavat ruokaa verkosta?

Haastattelimme yritysasiakkaitamme!

Kolme kommenttia: Miksi yritykset tilaavat ruokaa verkosta?

Yritysasiakkaamme Kaltio Technologies, Medifamilia ja Solita kertovat, millaista on tilata Ekamarket.comista työpaikalle.

 

Kaltio Technologies

 

Kaltio Technologies tekee ohjelmistoja ja tarvikkeita esineiden paikan seuraamiseen reaaliajassa. Heille myös työpaikan kahvitilauksen ennakoitavuus on tärkeää. Haastattelimme toimitusjohtaja Timo Konua Ekamarket.comilta tilaamisesta.

 

sisaltokuvat/kaltio (1).jpg | 496kb | 4160x3120

Timo Konu pitää palvelun joustavuudesta.

 

Kuinka aloitte tilaamaan Ekamarket.comista?

Ajatus lähti siitä, kun Ekamarket.comista soitettiin ja ehdotettiin tilaamista. Aiemmin tuli ostettua tukusta. Siinä meni sitten pari tuntia, kun kävin tavarat hakemassa. Ja jos en itse ollutkaan paikalla hoitamassa asiaa, jäi tavarat kokonaan saamatta.

 

Miksi olette pysyneet juuri Ekamarket.comin asiakkaana?

Kilpailevia tarjouksia on tullut Helsingistä päin, mutta tuntuu turhalta tilata esimerkiksi maitoja sieltä asti. Paikallisuus on tässä hyvä asia.

 

Mistä olette pitäneet palvelussa?

Helppous, vaivattomuus ja joustavuus ovat parhaita puolia. Vaikkapa loman ajaksi saa tilauksen tauolle helposti sähköpostilla. Ajansäästöäkin tulee, kun tilaus tarvitsee tehdä vain kerran – sitten tilauksen voi uusia automaattisesti.

 

Tutustu erityisesti yrityksille suunnattuun valikoimaamme täällä.

 

Solita

 

Solita on teknologiaan, strategiaan ja designiin erikoistunut yritys, jonka alaan kuuluvat esimerkiksi digitaaliset palvelut ja tekoälyratkaisut. Koordinaattori Anna Ahonpää kertoo, miksi he tilaavat hedelmät työpaikalle.

 

sisaltokuvat/yritysas-hedelmat4 (1).jpg | 613kb | 3340x2674

Solitan uusissa toimitiloissa myös hedelmille on oma paikkansa.

 

Kuinka aloitte tilaamaan hedelmät juuri Ekamarket.comista?

Tilasimme aiemmin muualta, mutta silloin hedelmät tulivat Etelä-Suomesta asti. Aloimme miettimään toista, paikallisempaa vaihtoehtoa. Eräs työntekijämme ehdotti Ekamarket.comia.

 

Mistä pidätte Ekamarket.comin palvelussa?

Palvelu on aina ollut ystävällistä ja tilauksen toimittajat mukavia. Toimitukset ovat tulleet täsmällisesti.

 

Mikä tuotteissa on ollut parasta?

Hedelmät ovat tuoreita! Banaanit ovat tykätyimpiä, mutta tilaamme myös erikoisempia hedelmiä. Niistä syntyy keskustelua kahvipöydässä!

 

Mitä käytännön hyötyä palvelusta on ollut Solitalle?

Tehtävissäni hoidan paljon yrityksen arjen pyöritykseen liittyviä asioita. Kun toimiston hedelmät tulevat Ekamarket.comilta valmiiksi, on itselläni yksi asia vähemmän huolehdittavana.

 

Lue lisää hedelmätilauksesta täältä.

 

Medifamilia

 

Medifamilia on terapia- ja kuntoutuspalveluja tarjoava yritys. Ekamarket.comin asiakkaina he ovat olleet jo yli vuoden. Haastattelimme palvelupäällikkö Sari Ronkaista, miksi verkosta tilaaminen kannattaa.

 

Miksi aloitte tilaamaan ruokatuotteita verkosta?

Kävimme aiemmin itse kaupassa. Siihen meni työaikaa ja saatavuusongelmiakin oli. Sitten kokeilimme tukkua, mutta se ei ollut meille toimivin vaihtoehto. Ekamarket.comin palvelu sopii meille paremmin.

 

Kuinka päätitte alkaa juuri Ekamarket.comin asiakkaaksi?

Aluksi Ekamarket.comin valikoimasta puuttui tiettyjä meille tärkeitä tuotteita. Siinähän ei sitten hyvin kauan mennyt, kun toivomamme tuotteet lisättiin valikoimaan. Aloimme tilaamaan kokeilu-pohjalta, ja siitä yhteistyö alkoi.

 

Mistä pidätte Ekamarket.comin palvelussa?

Kyllä hyvä laatu on se juttu! Hedelmät ovat tuoreita, mikä on meille tärkeää. Lisäksi palvelu on ollut joustavaa. Pystymme sopimaan asioista eri tavalla kuin isojen ketjujen kanssa.

 

Mitä hyötyä on Ekamarket.comilta tilaamisessa?

Isoin asia on se, että tilaus ilmestyy meidän ovellemme sovittuun aikaan. Kenenkään ei tarvitse käyttää työaikaa kaupassakäymiseen. Tiedämme, että saamme haluamamme tuotteet, ja että ne ovat laadukkaita. Palvelu on täsmällistä ja luotettavaa. Yhteistyömme on toiminut kaikin puolin.

 

sisaltokuvat/tyopaikan-kahvit (1).png | 271kb | 940x788

 

Tutustu sinäkin valikoimaamme ja ehdota uusia, teille sopivia tuotteita osoitteeseen asiakaspalvelu@ekamarket.com