Ilmainen toimitus kotiovelle Oulussa!

Uusi asiakas, aloita luomalla tunnus

Syötä postinumerosi ja olet valmis ostoksiin

Luo tunnus tai

Ilolla arkeen

Näillä vinkeillä kohti parempaa arkea!

Ilolla arkeen

Lomat loppu ja paluu arkeen edessä. Mutta se ei tarkoita, että kaikesta mukavasta täytyy luopua.

Rentoutuneesta mielialasta voi pitää kiinni järjestämällä aikaa ja rauhaa kiireiseen arkeen. Viikonloppu ei välttämättä riitä palautumiseen, jos viikolla ei rentoutumiseen ole ollenkaan aikaa.

Poimi vinkeistämme parhaat ideat omaan arkeesi!

 

Vinkki 1: Lisää vapaa-aikaa 

Jo tunti enemmän päivittäin harrastusten parissa, perheen kanssa tai ihan itsekseen luo huiman korotuksen arjen laatuun. Yksi toimiva tapa järjestää lisää aikaa on jättää kauppareissu tekemättä.

Oletko huomannut, kuinka monta tuntia käytät joka viikko kaupassa käymiseen? Matkoihin, ostoksien tekemiseen ja pakkaamiseen. Siihen hurahtaa äkkiä tunti poikineen. Kuvittele, että voisit mennä suoraan kotiin kulkematta kaupan kautta, ja ostokset tulisivat silti perille. Säästäisit aikaa, ajokilometrejä ja hermoja. 

Kätevää? Kokeile palveluamme.

 

Vinkki 2: Aamupala etukäteen

Hyvä aamu pohjaa usein hyvää loppupäivää. Ihanteellista olisi, että aamuisin ehtisi valmistautua päivään kaikessa rauhassa: hörppiä kahvia, lukea lehteä, katsella pihalle. Usein saattaa kiire kuitenkin yllättää ja huolella valmistettu uppomuna saa jäädä.

Ratkaisu kiireiseen arkiaamuun on valmistaa aamupala etukäteen. Tuorepuuron lisäksi edellisenä iltana voi valmistaa esimerkiksi minifrittatat. Ne ovat muffinimaisia munakkaita, joita voi kääräistä paperiin mukaan vaikka työmatkalle. Töihin pystyy taas keskittymään, kun ei nälkä kurni heti päivän aluksi. 

Katso lisää aamupalaideoita inpiraatio-sivultamme

 

Vinkki 3: Luksusta arkeen

Toinen tapa helpottaa arkeen paluuta on luoda pientä luksusta sinne tänne. Jos äkillinen kasvojenkiristys yllättää tai jalat väsähtävät, kokkaa nämä jalkakylvyt ja kasvonaamiot keittiön kaappien antimista. Jo puolessa tunnissa ehdit hemmotella itsesi helpoilla ”resepteillä”.

Liian usein tulee arkena mentyä vain hommasta toiseen: ensin on tiskattava, roskapussit näköjään nitisevät liitoksissaan, taas on tahra sohvassa... Hengähdä hetki, niin asiatkin hoituvat sujuvammin.

Kokeile kotikylpylän valmistusta keittiön raaka-aineista.