Toimitamme Oulun alueella kotiovelle ja yrityksiin!

Uusi asiakas, aloita luomalla tunnus

Syötä postinumerosi ja olet valmis ostoksiin

Luo tunnus tai

Ekamarket.com vastaa Korona-kysymyksiin

Panostamme hygieniaan ja avaamme toimitukset kuluttajille

Ekamarket.com vastaa Korona-kysymyksiin

Kuinka vastaamme Covid-19 tilanteeseen?

Ekamarket.com haluaa helpottaa elämää koronaviruksen aiheuttamissa tilanteissa. Avaamme kaupan kuluttajille, jotta mahdollisimman moni voi saada ostoksensa kotiinkuljetettuna. Keräsimme tähän tiedot, jotka voit haluata tietää kun tilaat verkkokaupasta. 

Voinko saada kotiintoimituksella ruokaa?

Voit, jos tilaat Oulun seudun alueelle. Ekamarket.com toimittaa kuluttaja-asiakkaille ruokaa ja taloustavaraa kotiovelle saakka viikolla 13 alkaen. Luo vain tunnukset kauppaan ja tee tilaus. Yritystilaukset toimivat samaan tapaan kuin aiemminkin Oulun seudun alueella. 

Onko tilaaminen hygienistä?

Kyllä. Kiinnitämme nyt erityistä huomiota hygieniaan, vaikka jo ennestään se on ollut meille ensisijaisen tärkeää. Varastollamme tuoretuotteet käsitellään ja pakataan käsineet kädessä ja muutenkin puhtaudesta huolehditaan. Henkilökuntaamme on ohjeistettu olemaan tulematta töihin, mikäli heillä on flunssan oireita. 

THL ja Ruokavirasto linjaavat aiheesta seuraavasti:

“Uusi koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisara- ja kosketustartuntana, kun henkilö yskii tai aivastaa. Pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan ole merkittävä. Koronavirukset ovat rakenteeltaan sellaisia, että ne eivät säily tartuttavina pinnoilla pitkään, etenkään vaihtelevissa lämpötiloissa.” ​THL

“Tämänhetkisen tiedon mukaan COVID-19 koronavirus tarttuu sairastuneesta ihmisestä pisaratartuntana toiseen ihmisen, kun sairastunut yskii tai aivastaa. Toistaiseksi yhdenkään ihmisen ei ole todettu sairastuneen elintarvikkeiden välityksellä.” ​Ruokavirasto

Parasta on tietenkin se, että voit tehdä tilaukset kotoasi. 

Kuinka toimitus tapahtuu?

Kuski ei ole suorassa kontaktissa asikkaisiin. Ostokset jätetään ulko-oven taakse, kun asiakkaalle on ilmoitettu toimituksen saapumisesta. Kun teet tilauksen, saat siitä varmistuksen sähköpostiisi. Toimituksesta ilmoitetaan esimerkiksi ovikelloa soittamalla tai tekstiviestillä. Katso toimitusajat täältä.