Toimitamme Oulun alueella kotiovelle ja yrityksiin!

Uusi asiakas, aloita luomalla tunnus

Syötä postinumerosi ja olet valmis ostoksiin

Luo tunnus tai

Ekamarket.com pelastaa ruokaa!

Osta päiväys-tuotteitamme ale-hintaan ResQ Clubin kautta.

Ekamarket.com pelastaa ruokaa!

Ruokahävikki on ongelma sekä maailmanlaajuisesti että koti-Suomessamme. Hyvää, laadukasta ruokaa menee roskiin erilaisista syistä: ruokaa tulee laitettua liikaa tai sitten tarvikkeet ehtivät mennä vanhoiksi ennen kuin ne ehditään valmistaa. Toisinaan aineksissa on tarpeettomia osia, joille ei keksitä käyttöä. (Hyödynnä hävikkiuhkan alla olevat tuotteet näillä resepteillä!)

Hävikki kasvattaa hiilijalanjälkeä kuin huomaamatta. Ruokakaupoissa ruokaa voi mennä hävikkiin paukkuvien päivämäärien, peruuntuvan ostoksen tai menekin virhearvion vuoksi. Ekamarket.com haluaa aktiivisesti vähentää häivikkiään. Siksi liityimme ResQ Clubiin.

 

Hävikkiruoat nopeasti käyttöön

ResQ Club on aplikaatio, joka toimii myös nettiselaimella. Sen kautta kuka tahansa voi ostaa ruokaa ja ravintola-annoksia, jotka ovat vaarassa jäädä syömättä. Ravintolat ja ruokakaupat tarjoavat hävikki-vaarassa olevaa ruokaa alennettuun hintaan ilmoituksien avulla. Ostaja hakee ostamansa ruoat paikan päältä ja voi nauttia ne vaikka omassa ruokapöydässä tai piknikillä.

 

 

sisaltokuvat/resq_user_app (1).png | 485kb | 1687x1125

ResQ-sovellusta voi käyttää kännykällä tai tietokoneen verkko-selaimella. 

 

Monet Ekamarket.comin tuotteista tilataan tuottajilta ja toimittajilta meille vasta, kun asiakas tilaa tuotteen meiltä. Näin tuore-tuotteemme eivät seisoskele hyllyissä odottelemassa ostajaa, vaan voimme tarjota tuoreet ruuat.

Silti joidenkin tuotteiden päivämäärät voivat toisinaan lähestyä liikaa. Silloin emme enää lähetä niitä tilauksien mukana asiakkaille. Nämä tuotteet voisivat joutua suoraan hävikkiin, mutta se olisi tuhlausta! Nyt ne ilmestyvät ResQ Clubin valikoimaan Ekamarket.comin omaan toimipisteeseen. 

Ekamarket.comin ResQ-tuotteet haetaan noutopisteeltämme osoitteesta Takatie 6, 90440 Kempele. Liity klubiin ja seuraa tarjouksiamme ResQ:ssa.

Helpottaaksemme ResQ:n käyttöä asiakkaillemme, toimitamme ResQ-paketteja myös muiden tilausten mukana. Jos tilaat ruokaa meiltä Oulun eRuokakuljetusalueella, saat sähköpostiisi viestin varsinaisen tilauksesi toimituspäivänä. Siinä vinkkaamme tarkistamaan päivän ResQ-tarjoukset. Jos kiinnostut tuotteista, voit ostaa ruokapaketin ResQ:n kautta ja me toimitamme sen muun tilauksesi mukana.  

 

Säästä luontoa ja nauti elämästä

ResQ Club perustettiin vain vähän aikaa sitten, vuonna 2016. Silti yhtiö on ehtinyt levitä ympäri Suomen ja ulkomaillekin. Tammikuuhun 2018 mennessä yrityksen kautta oli pelastettu 500 000 ruoka-annosta, kesäkuuhun mennessä jo 700 000. Suunta on vauhdikkaasti ylöspäin kohti miljoonaa.

Onkin laskettu (ResQ:n Facebook-kanava), että jos kaikki pelastetut ruoka-annokset olisi tehty nakeista, niistä saisi oivan, 450km pitkän helminauhan Suomineidon kaulaan. Mikäpä koristaisikaan kotimaatamme paremmin kuin vähäisempi jätemäärä?

 

 sisaltokuvat/ekakassi2 (1).jpg | 93kb | 1123x1289

Ekamarket.comin eka ResQ-kassi sisälsi lihatuotteita.

 

Suomessa ruokahävikkiä kertyy vuosittain 450 miljoonaa kiloa (Luonnonvarakeskus). Hukkaan heitetty ruoka vie mennessään raaka-aineita, niiden valmistamiseen käytettyjä työtunteja ja pakkausmateriaaleja. ResQ:n avulla säästämme kaikkea tätä. Ja kaiken lisäksi siitä saa vielä hyvän mielen ja täyden vatsan.

Klikkaa tästä ResQ:n kartalle. Iloista löytöjen tekoa!

Lue myös ResQ:n käyttöohjeet.