Ilmainen toimitus kotiovelle Oulussa!

Uusi asiakas, aloita luomalla tunnus

Syötä postinumerosi ja olet valmis ostoksiin

Luo tunnus tai

Arjen pelastaja

Asiakkaamme kertoo ruuan tilaamisesta kotiin.

Arjen pelastaja

 

Ekamarket.comin auto ajaa Maaret Postin, 32, pihaan Haukiputaalla. Posti on itse tullut töistä kotiin ja käyttänyt koirat ulkona. ”Tämä on minun arjen pelastaja!” Posti kuvailee palvelua. Hänen ei tarvitse lähteä ajamaan työmatkalla mutkaa kauppaan, vaan voi tulla suoraan kotiin.

Näin toimii Ekamarket.comin verkkokauppa, joka kuljettaa ostokset kotiovelle. Tilaus tehdään verkossa. Ruuat on jaoteltu kategorioihin, joista niitä voi selata ja lisätä ostoskoriin. Vain 5,90€ maksava kuljetus tuo ruuat kotiin asti. Kokeile tilaamista itse.

Ruokien kuljettajana on tänään Anssi. Hän nostelee ostokset sisälle, Postin osoittamaan paikkaan. Kuljettajat pitävät huolen, että raskaat kassit eivät jää parvekkeelle asiakkaiden raahattavaksi. Seuraava toimitus kutsuu jo Anssia, mutta me jäämme Postin kanssa juttelemaan.

 

"Tilaaminen on rentoa ja nopeaa"

Aloin etsimään ruuan toimittajaa yhden episodin jälkeen,” Posti kertoo. ”Lähdin hakemaan tiettyä tuotetta kaupasta, mistä sitä ei sitten löytynytkään. Ajomatkaa tuli 15-20 minuuttia suuntaansa. Se harmitti! Googlesta löysin Ekamarket.comin.”

 

sisaltokuvat/koirankanssa (1).jpg | 197kb | 1937x2582

Maaret Postin koirat ovat innoissaan ruuan tuomisesta.

 

Ensimmäinen tilaus vei enemmän aikaa, kun tutustuin verkkosivuun ja tuotteisiin. Sen jälkeen tilaaminen on ollut nopeaa. Voin kopioida edellisiä tilauksiani, jolloin löydän tutut tuotteet helposti. Ruokavinkkejä saan uutiskirjeestä." Jos olet tilannut aiemmin Ekmarket.comista, voit hyödyntää entistä kauppalistaasi uuden tilauksen tekemiseen. Kokeile tätä.

Saat uutiskirjeemme tekemällä tunnuksen etusivulla! Noin kerran viikossa kerromme sinulle mm. tarjouksista ja resepteistä. Tunnuksen luominen ei edellytä tilaamista! Muista vain klikata "Kyllä kiitos" uutiskirjeelle.

 

"Ruokakulut laskivat"

 Palvelun hinta ja ajan säästäminen ovat Postille tärkeitä. ”Toimitus on vain 5,90€. Saman verran menisi bensaan kauppareissulla. Marketissa pitää myös kiertää kauppa ja jonottaa melussa. Mieluummin käytän aikani muualla – vaikka sohvalla tai harrastuksissa!”

Meillä ruokakulut ovat laskeneet tilaamisen myötä”, Posti jatkaa. ”Kaupassa tulee helposti nosteltua turhaa tavaraa kärryyn, eikä niitä kassalla enää voi jättää pois. Verkossa teen ostoksia harkitummin. Ennen maksua voin vielä tarkistaa tuotteet ja tehdä muutoksia.”

 

sisaltokuvat/hedelma-p.jpg | 165kb | 1792x1381

Hedelmien tuoreus on ilahduttanut Postia. 

 

"Joustavuus on tärkeää"

 Posti jatkoi tilaamista, sillä ensimmäinen kerta sujui hyvin. ”Tuonti on tosi näppärä: valitsen itselleni sopivan toimituksen aikahaarukan ja saan tekstarin ennen kuin ruuat tuodaan.”

Tällä kertaa Posti on tilannut juomia ja tuoreita hedelmiä. ”Minulle on tärkeää, että tuoretuotteet ovat oikeasti tuoreita ja hyväkuntoisia. Tykkään myös siitä, että valikoima kasvaa kaiken aikaa.”

En kyllä vaihtaisi pois”, Posti summaa.

 

Ruuan voi tilata verkosta helposti missä tahansa: mobiilissa, tabletilla tai pöytäkoneella. Tarjoamme ensimmäisen toimituksen uusille tilaajille, jotka haluavat myös uutiskirjeellä tietoa tarjouksista, tuotteista ja ajankohtaisista resepteistä sähköpostiinsa. Tutustu ruokatuotteisiin tästä ja aloita arkesi kiireen helpottaminen.