Toimitamme Oulun alueella kotiovelle ja yrityksiin!

Uusi asiakas, aloita luomalla tunnus

Syötä postinumerosi ja olet valmis ostoksiin

Luo tunnus tai

Arjen käyttötavarat yritykselle Ekamarket.comista

Kerroimme toiminnastamme Kalevassa. Lue juttu tästä!

Arjen käyttötavarat yritykselle Ekamarket.comista

Yritykset säästävät aikaa tilaamalla kahvit, hedelmät, paperit ja muut arjen käyttötavarat verkkokaupasta. Työaika säästyy työntekoon ja samalla työhyvinvointi nousee. Ekamarket.com tekee tilaamisen helpoksi. 

”Verkkokaupassa on helppo tehdä yrityksen ostokset”, toteaa kirjanpitäjä Ulla Luokkanen. Hän työskentelee verkkoalan asiantuntijayrityksessä, Vaimossa. Luokkanen vastaa muun työnsä ohella taukohuoneen tarjottavista.

Kansainvälisessä firmassa panostetaan työhyvinvointiin. Kahvihuoneessa tarjotaan esimerkiksi kahvia, hedelmiä ja smoothieita. Luokkasen työpäivät voivat kuitenkin muodostua hektisiksi maksuliikenteen keskellä, eikä silloin ole aikaa lähteä ostoksille. 

”En voisi kuvitellakaan lähteväni kauppoihin kiertelemään. Siihen menisi liikaa työaikaa”, Luokkanen kertoo. Siksi hän tekee ostokset verkossa, Ekamarket.comissa.

Kasvava trendi hyödyttää yrityksiä

Ruoan verkkokauppa tulee lujaa kohti suomalaisten arkipäivää. Ulkomailla se on jo tuttu asia. 

Yritykset hyötyvät palvelusta, koska sen avulla työaika säästyy työntekoon. Kenenkään ei tarvitse keskeyttää töitään siksi, että kahvimaito on lopussa.

Vuonna 2017 avattu Ekamarket.com tarjoaa luotettavan, kotimaisen verkkokaupan yrityksille ja yhteisöille. Verkkosivuilla tuotteet ovat selkeästi esillä ja tilaamaan pääsee helposti. Palvelun kruunaa toimitus suoraan paikanpäälle, vaikka kaappiin asti.  

Kun jokainen ei itse aja ostoksille, vähennetään hiilidioksidipäästöjä. Ekamarket.com auttaa myös kierrättämään tyhjät kartonkipakkaukset. 

“Tavoitteemme on säästää asiakkaalta monen tunnin vaiva”, kuvailee Iikka Kolehmainen, Ekamarket.comista. “Verkkokaupasta tilaaminen on tehty mahdollisimman vaivattomaksi.”

sisaltokuvat/hedelmat-toimitettu-eka-pienennetty.png | 204kb | 900x600

Uudet palvelut helpottavat arkea

Ekamarket.com kehittää verkkokauppaa asiakkaan näkökulmasta. Helppoutta lisäävät tilaushistorian käyttäminen ja automaatiotilaukset. 

Tilaushistoriassa asiakas näkee aiemmat tilauksensa. Niiden avulla on helppo vertailla ja arvioida tilausmääriä viikkotasolla tai vaikkapa kokouksia ajatellen. 

Ekamarket.comissa voi käyttää myös automaatiotilauksia. Voidaan sopia esimerkiksi, että tietty määrä hedelmiä toimitetaan joka viikko, eikä asiakkaan tarvitse tehdä tilausta erikseen joka kerta.

Viikottaisista hedelmätoimituksista nauttii Anna Ahonpää, teknologiayritys Solitan koordinaattori. “Tehtävissäni hoidan paljon yrityksen arkeen liittyviä asioita. Kun toimiston hedelmät tulevat valmiiksi, on itselläni yksi asia vähemmän huolehdittavana”, Ahonpää hehkuttaa. Hedelmätilauksiin voi tutustua täältä


Asiakkaat pitävät joustavasta palvelusta

Ekamarket.com toimii itsenäisenä yrityksenä. Tämä antaa mahdollisuuden vastata ketterästi asiakkaiden toivomuksiin. Tuotetoiveita ja muita kuunnellaan.

Jonna-Riikka Asmundi, Liana Technologiesin johdon assistentti, ei vaihtaisi palvelua. “Olemme tilanneet Ekamarket.comista yrityksen alusta lähtien.“

“Palvelu on joustavaa. Toimitukset ovat tulleet ajallaan ja työntekijät ovat reippaita ja kohteliaita. Näppärää!“

Verkkokauppaa pääsee kokeilemaan milloin tahansa missä tahansa. Aloita nyt.

 

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö:  

sisaltokuvat/Iikka_Kolehmainen_300x420.jpg | 87kb | 300x420


Iikka Kolehmainen
Sales and Service Specialist
iikka.kolehmainen@ekamarket.com
050 522 9718