Toimitamme kotiovelle!

Uusi asiakas, aloita luomalla tunnus

Syötä postinumerosi ja olet valmis ostoksiin

Luo tunnus tai

12 Myyttiä ruuan verkkokaupasta

Nämä 12 asiaa epäilyttävät ruuan verkkokaupassa. Tiedätkö, onko niissä perää?

12 Myyttiä ruuan verkkokaupasta

 

Kokosimme uskomuksia ruuan verkkokaupasta ja selvitimme, pitävätkö ne paikkansa.

 

1. Kaikki ruoka tuodaan ulkomailta.

Monet tuotteemme ovat kotimaisia! Monet ruuan tuottajistamme ovat paitsi suomalaisia myös paikallisia toimijoita. Lue Tutustu tuottajaan -sarjamme jutut Viskaalin lihatilasta ja PullaPirtin leipomosta

 

sisaltokuvat/perunat-suomesta(1).jpg | 70kb | 683x464 

 

2. Verkkokaupan ruokatuotteet ovat kivijalkamyymälän jämäpaloja.

Ekamarket.comilla ei ole kivijalkamyymälää. Kaikki tuotteemme valmistetaan ja keräillään vain verkkokaupan asiakkaita varten. Tiedämme myös, ettet tilaa meiltä uudelleen, jos saat huonot tuotteet. Haluamme huolehtia siitä, että syöt hyvää ruokaa! 

Tutustu myös tuoreustakuuseemme!

 

3. Verkosta tilattu ruoka tulee minulle juuri ennen parasta ennen -päiväystä.

Huolehdimme siitä, että saat tuoretta ruokaa! Tuskinpa tilaisit meiltä uudelleen, jos saisit huonot tuotteet. Haluamme, että voit luottaa meihin joka kerta!  Monet tuotteemme tilataan ja kerätään tuottajilta vasta, kun olet tehnyt tilauksen. Näin varmistamme, etteivät tuotteet pilaannu varaston hyllyssä.

Päiväys-tuotteitamme voit ostaa ResQ Club -palvelusta alennettuun hintaan.

 

4. Ruuan tilaaminen on hidasta ja vaikeaa.

Panostamme tilaamisen helppouteen. Voit tehdä tilauksen vaikka puhelimella bussimatkalla. Toki toisinaan tilauksen tekeminen voi venähtää, kun jäät tutkimaan herkullisia tuotteita! Vaikeaa se ei kuitenkaan ole. Selaat tuotekategorioita ja haet tuotetta nimellä paljon nopeammin kuin kävelisit kaupassa edestakaisin.

 

5. Ruoka menee pilalle kuljetuksen aikana.

Kuljetuksen aikana huolehdimme katkeamattomasta kylmäketjusta, ja siksi tuotteet tulevat tuoreina ja herkullisina perille. Tuotteet pakataan huolella ja viedään vahingoittumattomina perille. Mikäli virheitä tulee, korvaamme sen sinulle.

 

 sisaltokuvat/autopihassa(1).jpg | 316kb | 2513x1585

 

6. En voi koskaan tietää, mitä tuotteita saan.

Toimitamme juuri niitä tuotteita, joita tilaat verkkokaupastamme. Jos tilaamasi tuote on päässyt loppumaan, korvaamme sen luvallasi vastaavalla tuotteella tai vähintään hyvitämme tuotteen hinnan. Jo tilausta tehdessäsi voit valita, saako tuotteen korvata toisella vai ei.

 

7. Koska en itse pääse valitsemaan hedelmiä, saan huonoja tuotteita.

Työntekijämme on koulutettu valitsemaan tilaukseen vain niitä tuotteita, jotka he itsekin söisivät. He käsittelevät hedelmiä käsineet kädessä, joten tuotteet säilyvät puhtaina. Mieti, kuinka moni on koskenut hedelmiin ennen sinua kivijalkamyymälässä?

 

sisaltokuvat/kuka-koskee-hedelmiisi.jpg | 68kb | 1000x667

 

8. Verkkotilauksen toimitusmaksu on valtava.

Ekamarket.comin toimitusmaksu on vain 5,90€. Ei paha, vai mitä?

 

9. En voi tietää, milloin tilaukseni toimitetaan.

Tehdessäsi tilauksen, voit itse valita, mihin aikaan tilauksesi toimitetaan. Kuljettaja ilmoittaa sinulle viestillä, kun hän on lähellä sinua. Lisäksi saat tilauksen yhteydessä seurantakoodin. Näin tiedät aina, missä tilauksesi on tulossa. 

 

10. En saa apua ostosten tekemiseen, jos sitä tarvitsen.

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa tilaukseen liittyvissä asioissa arkisin klo. 8-16 numerossa: 010 320 9120. Muina aikoina voit lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@ekamarket.com . Pyrimme ratkaisemaan pulmasi nopeasti ja parhaalla tavalla.

 

11. Asun maaseudulla, joten tänne asti ei voi tilata ruokaa.

Kyllä voit tilata!  Katso toimitusalueemme ja -aikamme.

 

12. On silkkaa laiskuutta, jos tilaan ruokaa verkosta.

Päinvastoin, ehdit tehdä paljon enemmän, jos sinun ei tarvitse käyttää aikaasi ruokakaupassa käymiseen. Sen sijaan sinulle jää enemmän aikaa olla perheen tai ystävien kanssa ja harrastaa. Sitä paitsi, kukapa ei mieluummin rentoutuisi kotona kuin jonottaisi kassajonossa? 

 

sisaltokuvat/rentoutuminen (1).jpg | 56kb | 1000x654